Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Vespa Primavera

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Vespa Primavera? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan Vespa scooters. Deze variëren in model, kleur en prijs.

Over Vespa Primavera

Vespa PrimaveraHet merk Vespa kenmerkt zich door zijn klassieke en eigentijdse uitstraling. De scooterfabrikant Piaggio heeft de meest succesvolle scooter aller tijde op de markt gebracht onder de naam Vespa. De Vespa scooter herken je meteen omdat deze opvallend is en tot in detail goed is afgewerkt. Het ontwerp van de Vespa is van vroeger. Omdat men het basis ontwerp opnieuw in de markt heeft gezet kan het ‘retro’ genoemd worden

De Vespa combineert sportief en behendig rijden met stijl, zoals grotere wielen voor meer rijplezier en controle. Alle scooters hebben de traditionele Vespa uitstraling, het is een echt stijlicoon. De vloeiende lijnen en compacte uitstraling, de mix van nieuwe technologie en details maken de Vespa  tot een vlotte scooter voor gebruik.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een scooter te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van de Vespa Primavera werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf, met een laag vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Vespa Primavera of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand