Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Garantie

Voordat u de weg op gaat

Veiligheid controle, kentekenplaat en accu monteren

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Wij geven dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan kunt u een beroep doen op de garantie van de scooter. Zo wordt de reparatie of het schadeherstel vergoed door de verzekeraar. Er zitten echter wel voorwaarden aan verbonden.

Voor onze scooters geldt een wettelijke garantie, en dekt het repareren of vervangen van onderdelen die bewezen effect zijn inclusief de arbeidskosten die aan het repareren verbonden zijn.

Voorwaarden zoals: aankoopbewijs

onderhoudsbeurten, schade rapporten en reparaties

Er zitten verschillende voorwaarden vast aan beroep doen op de garantie. Zo moet het aankoopbewijs worden overhandigd, moeten alle onderhoudsbeurten tijdig hebben plaatsgevonden door een specialist en is er niet zelf aan de scooter gerommeld.

Ook moet de schade niet zijn ontstaan door eigen nalatigheid of verkeerd gebruik van de scooter. Onderdelen moeten niet zijn vervangen door niet-originele onderdelen van het merk. Neem voor meer informatie over de garantievoorwaarden van Scootermotive contact met ons op.

Het is dus belangrijk dat u het onderhoud van uw scooter aan een professional overlaat, zodat u wanneer het nodig is beroep kan doen op de garantie die wij verstrekken. Ook voor professionele reparatie, onderhoud en schadeherstel bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. De scooter wordt bij u thuis opgehaald en naar onze werkplaats gebracht, zodat u zo snel mogelijk weer met uw scooter de weg op kunt.

Heeft u vragen of wilt u
meer informatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart