Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Rijklaar maken

Voordat u de weg op gaat

Veiligheid controle, kentekenplaat en accu monteren

Voordat u de weg op gaat na het aanschaffen van een van onze scooters moet deze nog rijklaar worden gemaakt. Allereerst moeten wij de scooter uit een krat halen en dan het stuur en voorwiel monteren. Daarna controleren we de scooter voor uw veiligheid.

Dit controleren bestaat uit het checken van alle bouten, moeren en de voor- en achterremmen. Ook moet er nog een kentekenplaat bevestigd worden en een accu geplaats worden. Uiteraard als laatst moet er benzine worden getankt. De scooter is nu klaar om gestart te worden en een korte testrit mee te maken. Eventuele accessoires kunnen gemonteerd worden. Bewegende onderdelen en kabels worden ingespoten met vaseline/silicone spray. Dan wordt de scooter nog even gepoetst en is hij klaar voor gebruik!

Het rijklaar maken bestaat uit een hele hoop handelingen zodat u veilig de weg op kunt met uw nieuwe scooter. Hier onder even voor de duidelijkheid wat rijklaar maken inhoudt:

Uit de krat halen. Stuur en voorwiel monteren
Controleren van bouten en moeren
Controleren van voor- en achterrem
Kleppen controleren en eventueel afstellen
Bandenspanning afstellen
Kenteken plaatsen
Accu opladen
Eventuele accessoires monteren
Benzine tanken
Testrit
Poetsen

Scootermotive wilt natuurlijk dat u veilig kunt rijden met uw nieuwe, aangeschafte scooter. Helaas is het daarom niet mogelijk om de scooter niet-rijklaar te maken, tenzij u een dealer of handelaar bent.

a

Het betaalgemak van ScooterFlex

Aankoop op een verantwoorde wijze

dus geen verrassingen achteraf, met een laag vast maandbedrag weet je altijd waar je aan toe bent, daarbij heb je de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer je maar wilt!

Heeft u vragen of wilt u
meer informatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart