Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Kentekenplaat

Elke kentekenplaat heeft unieke code

Onderdeel van het rijklaar maken

De Nederlandse kentekenplaat komt voor in verschillende soorten en maten. De meest voorkomende die we allemaal kennen is de gele plaat met een zwarte kader en een blauw vakje met het Europese Unie symbool en het NL-teken.

Elke kentekenplaat heeft een unieke code en echt echtheidskenmerken. De kentekenplaat moet volledig zichtbaar gemonteerd worden op uw voertuig. Wanneer u een scooter heeft aangeschaft bij Scootermotive, valt er binnen de handelingen van het rijklaar maken ook het bevestigen van de kentekenplaat.

Het Proces

kentekenvan monteren

Er zijn een aantal stappen voordat het kenteken gemonteerd kan worden en de scooter ook echt op uw naam staat. Deze stappen zijn:

RDW papieren aanvragen
Kentekenplaat bestellen.
Monteren van de kentekenplaat.
De scooter op uw naam zetten.

Nadat de scooter rijklaar is gemaakt, de kentekenplaat gemonteerd is en de scooter op uw naam staat, bent u klaar om de weg op te gaan!

Soorten kentekens

max snelheid: 45 km/h of 25 km/h

Er zijn een aantal stappen voordat het kenteken gemonteerd kan worden en de scooter ook echt op uw naam staat. Deze stappen zijn:

Heeft u een scooter aangeschaft met een maximumsnelheid van 45 km/h dan komt hier een geel kenteken op, met zwarte letters. Afhankelijk van het model kan dit kenteken liggend of staand gemonteerd worden.
Heeft u een scooter aangeschaft met een maximumsnelheid van 25 km/h dan komt hier een blauw kenteken op, met witte letters. Afhankelijk van het model kan dit kenteken liggend of staand gemonteerd worden.
a

Het betaalgemak van ScooterFlex

Aankoop op een verantwoorde wijze

dus geen verrassingen achteraf, met een laag vast maandbedrag weet je altijd waar je aan toe bent, daarbij heb je de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer je maar wilt!

Heeft u vragen of wilt u
meer informatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart