Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Reparatie

vakkundig repareren

ervaring met verschillende merken zoals Vespa, AGM en SYM

Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding. Voorkom dit en laat eventuele kapotte onderdelen tijdig repareren.

Bij Scootermotive staan wij met vakkundigheid en kennis voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw scooter. Wij beschikken over ervaring met verschillende merken, zoals Vespa, AGM en SYM en zijn dan ook in staat elk merk scooter weer als nieuw te laten rijden.
Transparantie en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. U komt bij ons niet voor onvoorziene kosten te staan en u bent op de hoogte van wat er gebeurt met uw scooter.
Wij begrijpen dat wanneer u afhankelijk bent van uw scooter, dat u zo snel mogelijk weer ermee wilt kunnen rijden. Wij hebben veel (originele) onderdelen op voorraad, waardoor het vaak mogelijk is dat u uw scooter binnen een dag alweer terug hebt. Het is raadzaam om eerst te bellen, dan kunnen wij een vrijblijvende indicatie van de kosten en tijd geven en uw scooter aan huis ophalen.
Tijdens de reparatie in onze werkplaats kijken wij natuurlijk naar waar het probleem ligt en lossen wij deze op, maar controleren we ook meteen alle andere onderdelen van de scooter. Zo bent u er zeker van dat u niet meer voor verrassingen komt te staan!

Heeft u vragen of wilt u
meer informatie?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart