Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Sym Mio

Sym Mio scooter kopen

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Sym Mio? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. De kernwaarden van Sym zijn duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid. Zo ontwikkelt Sym mobiliteitsoplossingen waarmee de ‘Quality of life’ keer op keer weer wordt verbeterd. Hierbij wordt er ook veel aandacht besteed aan veiligheid, milieu en werkomstandigheden.

Doordat de markt verandert, samen met de behoeftes van eindgebruikers, kan Sym zich zeer goed onderscheiden van alle andere tweewieler fabrikanten door de sterke variatie in modellen, van viertakt brandstofmotoren tot aan elektromotoren. Er is dus voor ieder wat wils! Sym heeft alle denkbare modellen wel in haar assortiment zitten, van retro tot aan modern, en van super sport tot aan bezorgscooter. Bij dit merk kun je dus altijd slagen. Een bijkomend voordeel is dat het kwalitatief goede merk tevens goed betaalbaar is.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Sym Mio te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een Sym Mio werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Sym Mio of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

   Cart