Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Scooter winkel Charlois

Scooter winkel Scootermotive, de beste in Charlois en omstreken!

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een scooter en verwacht u daarbij de beste scooter winkel zodat u zorgeloos kunt rondrijden in Charlois ? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres! Scootermotive is de grootste scooterwinkel in Rotterdam en omstreken. 

Waarom is onze scooter winkel de beste van Charlois en omstreken?

Lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam!

Contact

Kortom, genoeg redenen om uw scooter aan te schaffen bij de beste scooter winkel van Charlois en omstreken. Twijfel niet langer en kom eens langs! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan kunt u een beroep doen op de garantie van de scooter.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding. Bij Scootermotive staan wij met vakkundigheid en kennis voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw scooter. Nadat u uw tweewieler naar onze scooter winkel heeft gebracht zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer kunt rondrijden door Charlois !

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud. Wanneer is het handig om onderhoud te doen? Kijk daarvoor verder op onze website.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken? Onze schadespecialisten staan voor u klaar om de schade aan uw scooter zo snel mogelijk te verhelpen! Nadat u uw verzekering heeft gebeld om de schade te melden, kunt u contact met ons opnemen.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart