Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Scooter kopen Rotterdam

Scooter kopen om te touren in Rotterdam

Bent u geïnteresseerd om een scooter te kopen vlakbij Rotterdam ? Scootermotive is de grootste scooterwinkel in Rotterdam en omstreken. Lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam!

Aanbod scooters

Wij laten u graag een greep uit onze producten en mogelijkheden zien. Na een bezoek aan onze showroom heeft u een realistisch beeld gekregen van het totaalpakket dat Scootermotive biedt. Wij hebben alles voor u om de perfecte scooter te kopen om rond te rijden in Rotterdam ! Bij een bezoek aan onze showroom wordt u persoonlijk begeleidt door één van onze adviseurs. Heeft u al een scooter op het oog om te kopen zodat u niet meer lopend of op de fiets boodschappen hoeft te doen in Rotterdam ? Dan kunt u deze informatie uiteraard meenemen bij uw bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee denkt onze adviseur graag mee over de mogelijkheden voor u om een scooter te kopen voor in Rotterdam .

Contact

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft een scooter kopen voor in Rotterdam ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter na het kopen onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken tijdens het rondrijden in Rotterdam ? Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

   Cart