Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Riya Jazz

Riya Jazz scooter kopen

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Riya Jazz? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Riya is een producent van scooters speciaal gemaakt voor gebruik in de stad. Deze sportieve scooters kenmerken zich door de compacte Italiaanse look en de vriendelijke prijs. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere beginnende bestuurder, maar ook voor stadsgebruik. Het assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen in allerlei kleuren, waardoor er altijd wel een geschikte Riya voor u bij zit! Naast de scooter als geheel bieden wij u ook specifieke onderdelen aan die u kunt aanschaffen.

De sportieve scooters zijn compact gemaakt voor stadsgebruik. Ze zijn uitgerust met diverse accenten die zwart uitgevoerd zijn zoals spiegels, kickstart, handvaten en zadel. Wij bieden zowel de snorscooter waarbij je maximaal 25 kilometer per uur kunt rijden en de bromscooter waarmee je maximaal 45 kilometer per uur kunt rijden aan.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Riya Jazz te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een Riya Jazz werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Riya Jazz of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart