Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Riya Jazz

Riya JazzBent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Riya Jazz? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Riya is een producent van scooters speciaal gemaakt voor gebruik in de stad. Deze sportieve scooters kenmerken zich door de compacte Italiaanse look en de vriendelijke prijs. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere beginnende bestuurder, maar ook voor stadsgebruik. Het assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen in allerlei kleuren, waardoor er altijd wel een geschikte Riya voor u bij zit! Naast de scooter als geheel bieden wij u ook specifieke onderdelen aan die u kunt aanschaffen.

De sportieve scooters zijn compact gemaakt voor stadsgebruik. Ze zijn uitgerust met diverse accenten die zwart uitgevoerd zijn zoals spiegels, kickstart, handvaten en zadel. Wij bieden zowel de snorscooter waarbij je maximaal 25 kilometer per uur kunt rijden en de bromscooter waarmee je maximaal 45 kilometer per uur kunt rijden aan.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Riya Jazz te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een Riya Jazz werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Riya Jazz of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Not Found"]
    Winkelmand