Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Reparatie Piaggio

Reparatie Piaggio laten doen door Scootermotive

Wanneer u denkt dat er iets mis is met uw scooter, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Wanneer u dit niet doet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding. Voorkom dit en laat eventuele kapotte onderdelen tijdig repareren. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor een reparatie aan uw Piaggio . Bij ScooterMotive staan wij namelijk met vakkundigheid en kennis voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw scooter. Wij beschikken over veel ervaring wat betreft het repareren van verschillende merken, dus ook het repareren van een Piaggio . Wij zijn in staat elk merk scooter weer als nieuw te laten rijden.

Snel en gemakkelijk

ScooterMotive begrijpt dat wanneer u afhankelijk bent van uw scooter, u er zo snel mogelijk weer mee wilt kunnen rijden. Wij hebben veel (originele) onderdelen op voorraad, waardoor het vaak mogelijk is dat u uw scooter binnen een dag alweer terug heeft. Wij raden u aan om eerst te bellen, dan kunnen wij een vrijblijvende indicatie van de kosten en tijd geven en uw scooter aan huis ophalen. Tijdens de reparatie van uw Piaggio in onze werkplaats kijken wij natuurlijk naar waar het probleem ligt en lossen wij deze op, maar controleren we ook meteen alle andere onderdelen van de scooter. Zo bent u er zeker van dat u niet meer voor verrassingen komt te staan! Transparantie en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. U komt bij ons niet voor onvoorziene kosten te staan en u bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt met uw scooter.

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft een reparatie van uw Piaggio ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ook voor eventuele vragen of verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen vlakbij Albrandswaard geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart