Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Piaggio Zip

Piaggio Zip scooter kopen

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Piaggio Zip? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Wij hebben tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom daarom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam! Wij bieden een groot aanbod waarin model, kleur en prijs variëren.

Meer informatie

De Piaggio zip heeft een echt stadskarakter. De scooter heeft een sportieve en krachtige persoonlijkheid. Het is dé metgezel voor leven in de stad. Met het oog op praktische inzetbaarheid en gericht op extra-gemakkelijk rijden beschikt de scooter over royale bagageruimte onder het zadel, vlakke treeplanken, tassenhaak en heeft hij compacte afmetingen. Daarnaast zijn ze erg veelzijdig op het gebied van prestatie en geldbesparing. De scooters zijn leverbaar in snor- en brommeruitvoering.

Het model is de perfecte mix tussen tijdloos en modern, dat is terug te zien in het strakke design. Daarnaast hebben ze een laag brandstofverbruik en een aantrekkelijke prijs!

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Piaggio Zip te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van de Piaggio Zip werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Piaggio Zip of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

piaggio zip

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

   Cart