Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Piaggio Zip

Piaggio ZipBent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Piaggio Zip? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Wij hebben tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom daarom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam! Wij bieden een groot aanbod waarin model, kleur en prijs variëren.

Meer informatie

De Piaggio zip heeft een echt stadskarakter. De scooter heeft een sportieve en krachtige persoonlijkheid. Het is dé metgezel voor leven in de stad. Met het oog op praktische inzetbaarheid en gericht op extra-gemakkelijk rijden beschikt de scooter over royale bagageruimte onder het zadel, vlakke treeplanken, tassenhaak en heeft hij compacte afmetingen. Daarnaast zijn ze erg veelzijdig op het gebied van prestatie en geldbesparing. De scooters zijn leverbaar in snor- en brommeruitvoering.

Het model is de perfecte mix tussen tijdloos en modern, dat is terug te zien in het strakke design. Daarnaast hebben ze een laag brandstofverbruik en een aantrekkelijke prijs!

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Piaggio Zip te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van de Piaggio Zip werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Piaggio Zip of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

Ons aanbod

    Winkelmand