Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Peugeot scooter leasen Rotterdam

Peugeot scooter leasen Rotterdam

Wil je een brommer of scooter kopen en heb je geld (deels) niet beschikbaar? Dan kun je ervoor kiezen om een Peugeot scooter te leasen in Rotterdam. Scootermotive helpt je graag verder! Wij werken samen met Scooterflex. Zij helpen je op een verantwoordelijke wijze, zo sta je achteraf niet voor verrassingen. Elke maand betaal je een laag vast bedrag zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast heb je de vrijheid om kosteloos extra af te lossen wanneer je ook wilt.

Over het leasen

Het nieuwe scooter leasen is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan! Maandelijks betaal je een deel terug om zo de scooter volledig af te lossen. Je kan ook gelijk een groot deel van het aankoopbedrag betalen en het overige deel aflossen. Zo kan je de scooter die je graag wilt, maar net buiten je budget valt toch kopen. Bij het Peugeot scooter leasen in Rotterdam zitten alleen maar voordelen namelijk: ScooterFlex heeft een eerlijke en transparante gespreide betaling zonder verrassingen achteraf. We spreken van te voren een vaste termijn krediet af.

 • Er zitten geen afsluit- of administratiekosten aan vast. Ook kun je bij ons al terecht voor een aankoop vanaf 250 euro.
 • Je bent sneller klaar door het boetevrije aflossen
 • De scooter is meteen van jou! Dus je kan gelijk de weg op.

Hoe werkt het leasen van een Peugeot scooter in Rotterdam?

Stap 1: Doe een vrijblijvende aanvraag Stap 2: Teken de contracten en upload de documenten Stap 3: Na definitieve goedkeuring kunt u een afspraak maken voor de levering

Contact

Bent u geïnteresseerd om een Peugeot scooter te leasen in Rotterdam of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen vlakbij Albrandswaard geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart