Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

NIU E scooter

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de NIU E scooter? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan NIU scooters. Deze variëren in model, kleur en prijs.

NIU levert elektrische scooters vol met geavanceerde technologie. NIU is een jong en vooruitstrevend scootermerk. De e-scooters van NIU kenmerken zich door hun moderne en unieke uitstraling.  Het bedrijf kruist technologie en industrieel design met elkaar. Zij willen de manier waarop wij ons dagelijks vervoeren veranderen. De e-scooters van NIU dragen bij aan een duurzame en schone maatschappij.  Met een NIU E scooter reist u stil en schoon naar uw bestemming. De innovatieve scooters beschikken over de nieuwste technologie en een modern accupakket. Hierdoor kunnen ze, wel 80 of 100 km rijden op een acculading. Daarnaast zijn de accu’s gemakkelijk mee te nemen door het lage gewicht. Deze kunnen dus bijvoorbeeld op kantoor of thuis opgeladen worden.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een NIU E scooter te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van de NIU E scooter werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een NIU E scooter of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand