Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

KYMCO scooter

KYMCO scooter kopen bij Scootermotive

Bent u geïnteresseerd om een KYMCO scooter te kopen? Scootermotive is de grootste scooterwinkel in Rotterdam en omstreken. Lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam!

Wat kunt u verwachten?

Bij een bezoek aan onze showroom wordt u persoonlijk begeleidt door één van onze adviseurs. Heeft u al een KYMCO scooter op het oog om te kopen? Dan kunt u deze informatie uiteraard meenemen bij uw bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee denkt onze adviseur graag mee over de mogelijkheden voor u om een KYMCO scooter te kopen.

Onze service bij de KYMCO scooter

Wij leveren uw KYMCO scooter rijklaar op, dit betekent dat wij alles voor u monteren, controleren en afstellen zodat u veilig de weg op kan. Denk hierbij onder andere aan het controleren van het stuur- en voorwiel, controleren van bouten, moeren en remmen, het afstellen van de bandenspanning, het plaatsen van het kenteken en het opladen van de accu. Wij zorgen ervoor dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Kortom, genoeg redenen om uw KYMCO scooter aan te schaffen bij Scootermotive. Twijfel niet langer en kom eens langs! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen vlakbij Albrandswaard geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart