Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Kymco People

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Kymco People? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres.

Kymco People

Kymco staat bekend om haar stoere en flitsende scooters. Dit merk uit Taiwan produceert al sinds 1963 de mooiste scooters die altijd met de trends meegaan. De populariteit is te danken aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, design en prijs. Zij zoeken altijd naar de balans tussen stijlvol en comfort. Betrouwbaarheid staat bij deze scooters voorop, bij aanschaf van een Kymco People krijgt u standaard drie jaar garantie ongeacht het aantal gereden kilometers. Het motto van dit merk is daarom ook ‘’Better than Best’’. Ze streven ernaar om de beste motor aangedreven producten en technische diensten te leveren. Er zijn modellen die wij aanbieden in verschillende soorten uitvoeringen en kleuren. Zo zit er altijd wel een geschikte Kymco voor u bij!

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Kymco te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een Kymco People werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Kymco People of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

Ons aanbod

    Winkelmand