Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

AGM

AGM is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk actief op zowel de nationale als de internationale markt. Het merk heeft een breed assortiment aan modellen, zowel stoer, sportief, modern en klassiek. Zo vind je altijd een scooter die bij jou past! Door de moderne techniek hebben de scooters een zeer laag verbruik.

AGM

Scooter rijden is niet alleen leuk, maar ook handig. Alle modellen zijn zuinig en met een garantietermijn van 3 jaar is de keuze voor AGM een heel verstandige keuze. De scooters zijn van alle markten thuis: woon- en werk verkeer, om even boodschappen te doen of om gewoon de omgeving te verkennen. Zo kun je te allen tijde optimaal genieten! Daarnaast focust AGM zich op continue innovatie en verbetering van het assortiment. Zowel op het gebied van benzine- als elektrische scooters bieden zij verscheidene modellen die zowel qua looks als prestaties tegemoet komen aan de uiteenlopende wensen van onze klanten.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een scooter te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een AGM werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een AGM scooter of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand