Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

AGM

AGM scooter kopen

AGM is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk actief op zowel de nationale als de internationale markt. Het merk heeft een breed assortiment aan modellen, zowel stoer, sportief, modern en klassiek. Zo vind je altijd een scooter die bij jou past! Door de moderne techniek hebben de scooters een zeer laag verbruik.

Scooter rijden is niet alleen leuk, maar ook handig. Alle modellen zijn zuinig en met een garantietermijn van 3 jaar is de keuze voor AGM een heel verstandige keuze. De scooters zijn van alle markten thuis: woon- en werk verkeer, om even boodschappen te doen of om gewoon de omgeving te verkennen. Zo kun je te allen tijde optimaal genieten! Daarnaast focust AGM zich op continue innovatie en verbetering van het assortiment. Zowel op het gebied van benzine- als elektrische scooters bieden zij verscheidene modellen die zowel qua looks als prestaties tegemoet komen aan de uiteenlopende wensen van onze klanten.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een scooter te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een AGM werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een AGM scooter of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

agm

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

   Cart