Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

BTC

BTCBent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder een BTC scooter? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres.

BTC is een Nederlands scootermerk dat intussen al meer dan 10 jaar actief is op zowel de nationale als internationale scootermarkt. De scooterlijn bestaat uit een assortiment voor iedereen die scooter wil rijden. Van sportief tot retro, er is een scooter voor iedereen. Qua design heeft het merk zich veelal laten inspireren door de grote merken waardoor je altijd kunt kiezen uit mooie modellen. Het motto van het bedrijf is  “Ride BTC, Ride Quality!” Zij bieden betaalbare scooters aan die voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. Veel mensen vinden scooter rijden leuk en dat moet ook zo blijven, daarom worden de scooters verkocht door een geselecteerd dealernetwerk die u ook na uw aankoop van de hoogste service kunnen voorzien. Op alle soorten scooters garanderen wij standaard 3 jaar motorgarantie.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een BTC scooter te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een BTC scooter werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een BTC scooter of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand