Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Zip scooter kopen voor in Schiedam bij Scootermotive

Bent u geïnteresseerd om een zip scooter te kopen vlakbij Schiedam? Scootermotive is de grootste scooterwinkel in Rotterdam en omstreken. Lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam!

Zip scooter kopen Schiedam Wij hebben een groot assortiment scooters waaronder zip scooters. Bij een bezoek aan onze showroom wordt u persoonlijk begeleidt door één van onze adviseurs. Weet u al precies welke zip scooter u wilt kopen zodat u niet meer lopend of op de fiets boodschappen hoeft te doen in Schiedam? Dan kunt u deze informatie uiteraard meenemen bij uw bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee denkt onze adviseur graag mee over de mogelijkheden voor u om een zip scooter te kopen voor in Schiedam. Kortom, wij hebben alles voor u om de perfecte zip scooter te kopen zodat u kunt rondrijden in Schiedam!

Onze service

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken? Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft een zip scooter kopen voor in Schiedam? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht *

  Ons aanbod

   Winkelmand