Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Zip scooter kopen Ridderkerk

Zip scooter kopen voor in Ridderkerk bij Scootermotive

Bent u geïnteresseerd om een zip scooter te kopen vlakbij Ridderkerk ? Scootermotive is de grootste scooterwinkel in Rotterdam en omstreken. Lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam!

Onze service

Wij hebben een groot assortiment scooters waaronder zip scooters. Bij een bezoek aan onze showroom wordt u persoonlijk begeleidt door één van onze adviseurs. Weet u al precies welke zip scooter u wilt kopen zodat u niet meer lopend of op de fiets boodschappen hoeft te doen in Ridderkerk ? Dan kunt u deze informatie uiteraard meenemen bij uw bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee denkt onze adviseur graag mee over de mogelijkheden voor u om een zip scooter te kopen voor in Ridderkerk . Kortom, wij hebben alles voor u om de perfecte zip scooter te kopen zodat u kunt rondrijden in Ridderkerk !

Contact

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft een zip scooter kopen voor in Ridderkerk ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken? Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart