Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Vespa Sport

Vespa Sport scooter kopen

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Vespa Sport? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan Vespa scooters. Deze variëren in model, kleur en prijs.

Over Vespa Sport

Het merk Vespa kenmerkt zich door zijn klassieke en eigentijdse uitstraling. De scooterfabrikant Piaggio heeft de meest succesvolle scooter aller tijde op de markt gebracht onder de naam Vespa. De Vespa scooter herken je meteen omdat deze opvallend is en tot in detail goed is afgewerkt. Het ontwerp van de Vespa is van vroeger. Omdat men het basis ontwerp opnieuw in de markt heeft gezet kan het ‘retro’ genoemd worden

De Vespa combineert sportief en behendig rijden met stijl, zoals grotere wielen voor meer rijplezier en controle. Alle scooters hebben de traditionele Vespa uitstraling, het is een echt stijlicoon. De vloeiende lijnen en compacte uitstraling, de mix van nieuwe technologie en details maken de Vespa  tot een vlotte scooter voor gebruik.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een scooter te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van de Vespa Sport werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf, met een laag vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Vespa Sport of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

   Cart