Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Vespa kopen Rotterdam

Vespa kopen RotterdamBent u van plan om een nieuwe Vespa te kopen in Rotterdam? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres! Wij hebben tot nu toe al ongeveer 50.000 klanten voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom daarom eens langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68!

Onze service

Als u een Vespa wilt kopen in Rotterdam moet deze eerst nog rijklaar gemaakt worden. Daarvoor halen wij de scooter uit een krat en monteren we het stuur- en voorwiel. Daarna controleren wij hem volledig voor uw veiligheid. Dit bestaat uit het checken van alle bouten, moeren en de voor- en achterremmen. Ook moet er nog een kentekenplaat bevestigd worden en de accu moet geplaatst worden. Als laatst zullen wij tanken en zo is de scooter klaar om gestart te worden. U kan nu een testrit maken en wij kunnen ook nog eventuele accessoires monteren. Het rijklaar maken van de scooter is van groot belang en daarom leveren wij alleen maar rijklaar tenzij u een dealer of handelaar bent.

Kentekenplaat

Wanneer u een Vespa wilt kopen in Rotterdam moet deze natuurlijk een kenteken hebben. Dit kan een geel kenteken zijn voor 45 km/h of een blauw kenteken voor 25 km/h. Er zijn een aantal stappen die gevolgd moeten worden voordat de scooter ook echt op uw naam staat. Deze stappen zijn:

 • RDW papieren aanvragen
 • Kentekenplaat bestellen
 • Monteren van de kentekenplaat
 • De scooter op uw naam zetten

Nadat de scooter rijklaar is gemaakt, de kentekenplaat gemonteerd is en de scooter op uw naam staat, bent u klaar om de weg op te gaan!

Contact

Bent u geïnteresseerd om een Vespa te kopen in Rotterdam of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht *

   Winkelmand