Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Turbho Touring

Turbho Touring

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Turbho Touring? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres.

Turbho scooters zijn scooters met een relatief goede prijs/. Deze scooters rijden heerlijk en bieden u bovendien veel comfort. Wanneer u op zoekt bent naar een goedkope scooter kopen dan is dit merk zeker aan te raden. Turbho heeft een Chinese oorsprong wat inhoudt dat een aantal modellen u misschien bekend voor kunnen komen. Dit komt doordat Chinezen graag populaire modellen namaken.

De scooters lijken op de populaire modellen alleen hebben wel iets mindere kwaliteit, maar de Turbho scooters hebben dan wel weer een mooiere prijs. Alle Turbho modellen zijn voorzien van een zuinig en efficiënt 4-takt motorblok. Daarnaast krijgt u drie jaar garantie op de motor van elke Turbho scooter.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Turbho Touring te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een Turbho Touring werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Turbho Touring of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand