Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Turbho Sport

Turbho Sport scooter kopen

Bent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Turbho Sport? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres.

Turbho scooters zijn scooters met een relatief goede prijs/. Deze scooters rijden heerlijk en bieden u bovendien veel comfort. Wanneer u op zoekt bent naar een goedkope scooter kopen dan is dit merk zeker aan te raden. Turbho heeft een Chinese oorsprong wat inhoudt dat een aantal modellen u misschien bekend voor kunnen komen. Dit komt doordat Chinezen graag populaire modellen namaken.

De scooters lijken op de populaire modellen alleen hebben wel iets mindere kwaliteit, maar de Turbho scooters hebben dan wel weer een mooiere prijs. Alle Turbho modellen zijn voorzien van een zuinig en efficiënt 4-takt motorblok. Daarnaast krijgt u drie jaar garantie op de motor van elke Turbho scooter.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Turbho Sport te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen van een Turbho Sport werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Turbho Sport of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

   Cart