Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Sym Fiddle leasen Rotterdam

Sym Fiddle kopen RotterdamWil je een brommer of scooter kopen en heb je geld (deels) niet beschikbaar? Dan kun je ervoor kiezen om een Sym Fiddle te leasen in Rotterdam. Scootermotive helpt je graag verder! Wij werken samen met Scooterflex. Zij helpen je op een verantwoordelijke wijze, zo sta je achteraf niet voor verrassingen. Elke maand betaal je een laag vast bedrag zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast heb je de vrijheid om kosteloos extra af te lossen wanneer je ook wilt.

Over het leasen

Het nieuwe scooter leasen is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan! Maandelijks betaal je een deel terug om zo de scooter volledig af te lossen. Je kan ook gelijk een groot deel van het aankoopbedrag betalen en het overige deel aflossen. Zo kan je de scooter die je graag wilt, maar net buiten je budget valt toch kopen

Bij het Sym Fiddle leasen in Rotterdam zitten alleen maar voordelen namelijk:

  • ScooterFlex heeft een eerlijke en transparante gespreide betaling zonder verrassingen achteraf. We spreken van te voren een vaste termijn krediet af.
  • Er zitten geen afsluit- of administratiekosten aan vast. Ook kun je bij ons al terecht voor een aankoop vanaf 250 euro.
  • Je bent sneller klaar door het boetevrije aflossen
  • De scooter is meteen van jou! Dus je kan gelijk de weg op.

Hoe werkt het leasen van een Sym Fiddle in Rotterdam?

Stap 1: Doe een vrijblijvende aanvraag
Stap 2: Teken de contracten en upload de documenten
Stap 3:
Na definitieve goedkeuring kunt u een afspraak maken voor de levering

Contact

Bent u geïnteresseerd om een Sym Fiddle te in Rotterdam of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder!

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand