Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Scooter reparatie Rotterdam

Scooter reparatie in Rotterdam

Gelooft u dat er iets mis is met uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Wanneer u dit niet doet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding. Voorkom dit en laat eventuele kapotte onderdelen tijdig repareren. Bij Scootermotive bent u aan het juiste adres voor een scooter reparatie Rotterdam . Bij Scootermotive staan wij met vakkundigheid en kennis voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw scooter. Wij beschikken over ervaring met verschillende merken, zoals Vespa, AGM en SYM en zijn dan ook in staat elk merk scooter weer als nieuw te laten rijden.

Snel en gemakkelijk bij Scootermotive

Wij begrijpen dat wanneer u afhankelijk bent van uw scooter, dat u er zo snel mogelijk weer mee wilt kunnen rijden. Wij hebben veel (originele) onderdelen op voorraad, waardoor het vaak mogelijk is dat u uw scooter binnen een dag alweer terug heeft. Wij raden u aan om eerst te bellen, dan kunnen wij een vrijblijvende indicatie van de kosten en tijd geven en uw scooter aan huis ophalen. Tijdens de scooter reparatie Rotterdam in onze werkplaats kijken wij natuurlijk naar waar het probleem ligt en lossen wij deze op, maar controleren we ook meteen alle andere onderdelen van de scooter. Zo bent u er zeker van dat u niet meer voor verrassingen komt te staan! Transparantie en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. U komt bij ons niet voor onvoorziene kosten te staan en u bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt met uw scooter.

Scooter reparatie in Rotterdam

Op zoek naar een bedrijf dat scooter reparatie Rotterdam zorgvuldig kan uitvoeren voor u? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per telefoon op 010 – 737 0031, of per mail op info@scootermotive.nl. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun elektrische scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters. Zo kunt u zorgeloos rondrijden in Rotterdam !

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken? Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart