Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Scooter leasen Hoogvliet

Scooter kopen om te touren in Hoogvliet

Voor het leasen van een scooter om rond te rijden in Hoogvliet werken wij samen met ScooterFlex. ScooterFlex helpt je op een verantwoorde wijze met je scooter, dus geen verrassingen achteraf, met een laag vast maandbedrag weet je altijd waar je aan toe bent, daarbij heb je de vrijheid om kosteloos extra af te lossen wanneer je maar wilt.

Het nieuwe scooter leasen in de buurt van Hoogvliet

Het nieuwe scooter leasen is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan, dit kan nu ook in Hoogvliet ! Maandelijks betaal je stukje bij beetje het aankoopbedrag terug of een deel van het aankoopbedrag. Dit kun je bijvoorbeeld doen als de scooter gedeeltelijk buiten je budget valt. Het is maar net wat jij zelf wilt. Je rijdt je scooter de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt. Scooter leasen Hoogvliet De voordelen van scooter leasen:

 • Jouw smaak Je kunt het totaalbedrag van de scooter met accessoires bij één aanvraag indienen, wat je maar wenst.
 • Gespreide betaling Er zijn verschillende looptijden mogelijk, ook één passend bij jouw situatie.
 • Voor iedereen Bij ScooterFlex kun je al te recht voor jouw aankoop vanaf 250 euro.
 • Eerlijk en transparant ScooterFlex heeft een eerlijke en transparante gespreide betaling zonder verassingen achteraf

Hoe werkt het?

Stap 1: Doe een vrijblijvende aanvraag Stap 2: Teken de contracten en upload de documenten Stap 3: Na definitieve goedkeuring kunt u een afspraak maken voor de levering na het leasen van uw scooter voor in Hoogvliet .

 • Hieronder vindt u een korte opsomming van de productspecificaties van het Comfort betaalgemak, dit zijn vereiste zodat u zorgeloos uw scooter kan leasen in Hoogvliet !
 • Vaste termijn krediet (niet doorlopend krediet)
 • Geen afsluit- of administratiekosten
 • Voor aankopen vanaf € 250,-
 • Net een vooraf vastgesteld termijnbedrag, looptijd en rente gedurende de overeenkomst
 • Verschillende looptijden mogelijk
 • U kunt altijd boetevrij extra aflossen wanneer u dat zelf wilt
 • U bent direct eigenaar van de scooter

Contact

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft een scooter leasen voor in Hoogvliet ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per telefoon op 010 – 737 0031, of per mail op info@scootermotive.nl. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun elektrische scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters. Zo kunt u zorgeloos rondrijden in Hoogvliet !

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken? Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart