Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Schadeherstel Vespa

Is er een onderdeel afgebroken van uw scooter of heeft deze een flinke kras of deuk opgelopen? Voor schadeherstel Vespa bent u bij ScooterMotive aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het herstellen van de opgelopen schade, of deze nu groot of klein is. Schade aan uw scooter zit in een klein hoekje: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een kras op. Bij een ongeluk kunnen er verschillende onderdelen, zoals de lichten of de spiegels, gemakkelijk afbreken. Deze onderdelen zijn echter essentieel om uw scooter te blijven berijden.

Inspecteren en herstellen

Schadeherstel Het kan erg naar zijn wanneer er zich schade voor doet aan uw scooter, wij weten dat maar al te goed. Uiteraard wilt u graag snel weer de weg op kunnen. Onze schadespecialisten staan voor u klaar om de schade aan uw scooter zo snel mogelijk te verhelpen! Nadat u uw verzekering heeft gebeld om de schade te melden, kunt u contact met ons opnemen. In de regio Rotterdam halen wij dan, indien gewenst, de beschadigde scooter bij u op. In onze werkplaats gaan wij dan aan de slag met de schadeherstel Vespa . Wij zullen allereerst de scooter volledig inspecteren en nagaan wat de omvang van de schade is. Naar aanleiding van deze inspectie communiceren wij met u over de kosten en de tijd die het schadeherstel naar verwachting in beslag gaat nemen. Transparantie staat hierbij voorop. Na uw goedkeuring van het plan gaan wij aan het werk om uw scooter zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Wel zo fijn!

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ScooterMotive wat betreft schadeherstel Vespa ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ook voor verdere vragen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of ons contact formulier invullen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand