Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Schadeherstel scooter Vlaardingen

Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken? Voor schadeherstel scooter Vlaardingen bent u bij ScooterMotive aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het herstellen van de opgelopen schade, of deze nu groot of klein is. Schade aan uw scooter zit in een klein hoekje: er hoeft maar iets scherps zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een kras op. Bij een ongeluk kunnen er verschillende onderdelen, zoals de lichten of de spiegels, gemakkelijk afbreken. Deze onderdelen zijn echter essentieel om uw scooter te blijven berijden.

Het proces

Schadeherstel scooter Wij van ScooterMotive weten dat het erg naar kan zijn wanneer er zich schade voor doet aan uw scooter. Uiteraard wilt u graag snel weer de weg op kunnen. Onze schadespecialisten staan voor u klaar om de schade aan uw scooter zo snel mogelijk te verhelpen! Nadat u uw verzekering heeft gebeld om de schade te melden, kunt u contact met ons opnemen. In de regio Rotterdam halen wij dan, indien gewenst, de beschadigde scooter bij u op. In onze werkplaats gaan wij dan aan de slag met de schadeherstel scooter Vlaardingen . Allereerst zullen wij de scooter volledig inspecteren en nagaan wat de omvang van de schade is. Naar aanleiding van deze inspectie communiceren wij met u over de kosten en de tijd die het schadeherstel naar verwachting in beslag gaat nemen. Transparantie staat hierbij voorop. Na uw goedkeuring van het plan gaan wij aan het werk om uw scooter zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Wel zo fijn!

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft schadeherstel scooter Vlaardingen ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ook voor verdere vragen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand