Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Peugot Kisbee Active

Peugot Kisbee ActiveBent u op zoek naar een scooterwinkel in Rotterdam met een breed assortiment waaronder de Peugot Kisbee Active? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres. Deze scooter is precies datgene waar Peugeot Motocycles naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee mooi in eenvoud en een prettig voor dagelijks gebruik.

Specificaties

De Peugeot Kisbee is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden. Kortom, de Peugot Kisbee Active is een veelzijdige, betrouwbare scooter met de kwaliteit van Peugot Motorcycles die beschikbaar is in verschillende kleuren.

De mogelijkheden

Bij Scootermotive is het mogelijk om een Peugot Kisbee Active te kopen of te leasen. Wij laten u graag een greep uit ons assortiment zien. Daarom kunt u onze showroom bezoeken zodat u een realistisch beeld heeft van het totaalpakket dat wij bieden.

Voor het leasen werken wij samen met ScooterFlex. Zij helpen op een verantwoorde wijze met de aankoop van de scooter, dus geen verrassingen achteraf. Door een laag en vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Peugot Kisbee Active of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt je doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

Ons aanbod

    Winkelmand