Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Peugeot Kisbee kopen Rotterdam

Peugeot Kisbee kopen Rotterdam

Bent u van plan om een nieuwe Peugeot Kisbee te kopen in Rotterdam? Dan bent u bij Scootermotive aan het juiste adres! Wij hebben tot nu toe al ongeveer 50.000 klanten voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom daarom eens langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68!

Onze service

Als u een Peugeot Kisbee wilt kopen in Rotterdam moet deze eerst nog rijklaar gemaakt worden. Daarvoor halen wij de scooter uit een krat en monteren we het stuur- en voorwiel.  Daarna controleren wij hem volledig voor uw veiligheid. Dit bestaat uit het checken van alle bouten, moeren en de voor- en achterremmen. Ook moet er nog een kentekenplaat bevestigd worden en de accu moet geplaatst worden. Als laatst zullen wij tanken en zo is de scooter klaar om gestart te worden. U kan nu een testrit maken en wij kunnen ook nog eventuele accessoires monteren. Het rijklaar maken van de scooter is van groot belang en daarom leveren wij alleen maar rijklaar tenzij u een dealer of handelaar bent.

Kentekenplaat

Wanneer u een Peugeot Kisbee wilt kopen in Rotterdam moet deze natuurlijk een kenteken hebben. Dit kan een geel kenteken zijn voor 45 km/h of een blauw kenteken voor 25 km/h. Er zijn een aantal stappen die gevolgd moeten worden voordat de scooter ook echt op uw naam staat. Deze stappen zijn:

 • RDW papieren aanvragen
 • Kentekenplaat bestellen
 • Monteren van de kentekenplaat
 • De scooter op uw naam zetten

Nadat de scooter rijklaar is gemaakt, de kentekenplaat gemonteerd is en de scooter op uw naam staat, bent u klaar om de weg op te gaan!

Peugeot Kisbee kopen in Rotterdam

Bent u geïnteresseerd om een Peugeot Kisbee te kopen in Rotterdam of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 010 – 737 0031, te e-mailen naar info@scootermotive.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!

agm

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen vlakbij Albrandswaard geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart