Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Elektrische scooter Ridderkerk

Elektrische scooter om te touren in Ridderkerk

Bent u geïnteresseerd om een elektrische scooter te kopen vlakbij Ridderkerk ? Scootermotive is de grootste scooterwinkel in Rotterdam en omstreken. Lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Kom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam!

Aanbod elektrische scooter voor in Ridderkerk

Wij bieden verschillende elektrische scooters aan van verschillende merken. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een elektrische scooter? Ten eerste rijdt u geheel geruisloos. Daarnaast bent u milieubewuster bezig doordat de scooter geen CO2 uitstoot. Als laatste hoeft u ook niet meer te tanken. Ondanks dat een elektrische scooter wat prijziger lijkt, bespaart u toch veel geld met het niet meer hoeven te tanken.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft een elektrische scooter kopen voor in Ridderkerk ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun scooter kopen vlakbij Ridderkerk geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters.

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken?  Schade aan uw scooter is zo gebeurd: er hoeft maar iets scherps, zoals een sleutel, tegen de behuizing aan te komen en er zit al een flinke kras op. Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

   Cart