Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam
info@scootermotive.nl 010 - 737 0031
Sluisjesdijk 68 - 3087 AJ Rotterdam

Elektrische scooter kopen Albrandswaard

Elektrische scooter om te touren in Albrandswaard

Bent u geïnteresseerd om een elektrische scooter te kopen vlakbij Albrandswaard ? Scootermotive is de grootste scooterwinkel in Rotterdam en omstreken. Lage prijzen, uitstekende service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij tot nu toe al zo’n 50.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoires. Heeft u al een elektrische scooter op het oog om te kopen zodat u niet meer lopend of op de fiets boodschappen hoeft te doen in Albrandswaard ? Kom gerust langs in onze showroom aan de Sluisjesdijk 68 in Rotterdam!

Aanbod elektrische scooters

Wij bieden verschillende elektrische scooters aan van verschillende merken. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een elektrische scooter? Ten eerste rijdt u geheel geruisloos. Daarnaast bent u milieubewuster bezig doordat de scooter geen CO2 uitstoot. Als laatste hoeft u ook niet meer te tanken. Ondanks dat een elektrische scooter wat prijziger lijkt, bespaart u toch veel geld met het niet meer hoeven te tanken. Als u een elektrische scooter wilt kopen in Albrandswaard  bent u bij ons aan het juiste adres!

Elektrische scooter kopen in Albrandswaard!

Heeft u interesse in de diensten van ScooterMotive wat betreft een elektrische scooter kopen voor in Albrandswaard ? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Onze service

  Lees meer over de service van scootermotive

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze scooters. Nadat onze klanten hun elektrische scooter kopen geven wij dan ook standaard 3 jaar garantie op al onze scooters. Zo kunt u zorgeloos rondrijden in Albrandswaard !

  Zit er iets niet helemaal lekker in uw scooter? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een professional laat kijken naar het probleem. Doet u dit niet, komen uw veiligheid en de betrouwbaarheid van de scooter in het geding.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw scooter. Bij ScooterMotive bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud.

  Heeft uw scooter onlangs een krasje opgelopen of is er iets afgebroken? Scootermotive helpt u graag bij het herstellen van de opgelopen schade.

  Populaire Scooters

  Een greep uit ons assortiment

   Cart