Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Accessoires Vespa

Wilt u uw Vespa scooter nog meer customizen met accessoires? Dat kan! ScooterMotive biedt diverse accessoires Vespa aan om uw scooter nog completer te maken. U kunt alle accessoires eenvoudig bestellen in onze webshop. Na dat u de juiste accessoires gevonden heeft moet deze ook nog gemonteerd worden op uw scooter. Als u wilt kunnen wij dit ook voor u doen. Maak in dat geval een afspraak. Wilt u de onderdelen zelf monteren? Dan sturen wij de onderdelen naar u op of u kunt ze afhalen in onze shop.

Mogelijkheden

Accessoires VespaScooterMotive biedt vele accessoires aan voor alle merken in ons assortiment dus ook accessoires Vespa . Denk bijvoorbeeld aan sloten, sierdelen, windschermen, hoezen en nog veel meer. Maar waarom kiezen voor een accessoire? Een aantal voorbeelden:

  • Sloten: Met een stevig slot kunt u uw scooter veilig op slot zetten. Wanneer u een goedgekeurd slot heeft is de scooter ook verzekerd op het moment dat er toch diefstal plaatsvindt.
  • Sierdelen: Sommige accessoires zijn functioneel en toch mooi voor het oog. Denkt u bijvoorbeeld aan een voor- of achter dragen en valbeugels.
  • Windschermen: U kunt uit ons assortiment verschillende windschermen kiezen die passen op uw scooter. Een windscherm beschermt u tegen weersomstandigheden zoals regen en wind, maar ook tegen insecten.
  • Hoezen beschermen u scooter wanneer u deze niet gebruikt tegen regen en vuiligheid. Hoezen zijn er in verschillende formaten passend bij uw scooter.

Contact

Heeft u interesse in de accessoires Vespa die ScooterMotive aanbiedt? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u uiteraard ook doen wanneer u vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie over onze producten en diensten. Ook kunt u onze contactformulier invullen, en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

    Winkelmand