Heeft u vragen? Bel ons op 010 737 0031 of stuur een mail naar info@scootermotive.nl

Accessoires BTC

Wilt u uw BTC scooter nog meer customizen met accessoires? Dat kan! ScooterMotive biedt diverse accessoires BTC aan om uw scooter nog completer te maken. U kunt alle accessoires eenvoudig bestellen in onze webshop. Na dat u de juiste accessoires gevonden heeft moet deze ook nog gemonteerd worden op uw scooter. Als u wilt kunnen wij dit ook voor u doen. Maak in dat geval een afspraak. Wilt u de onderdelen zelf monteren? Dan sturen wij de onderdelen naar u op of u kunt ze afhalen in onze shop.

Mogelijkheden

Accessoires BTCScooterMotive biedt vele accessoires aan voor alle merken in ons assortiment dus ook accessoires BTC. Denk bijvoorbeeld aan sloten, sierdelen, windschermen, hoezen en nog veel meer. Maar waarom kiezen voor een accessoire? Een aantal voorbeelden:

  • Sloten: Met een stevig slot kunt u uw scooter veilig op slot zetten. Wanneer u een goedgekeurd slot heeft is de scooter ook verzekerd op het moment dat er toch diefstal plaatsvindt.
  • Sierdelen: Sommige accessoires zijn functioneel en toch mooi voor het oog. Denkt u bijvoorbeeld aan een voor- of achter dragen en valbeugels.
  • Windschermen: U kunt uit ons assortiment verschillende windschermen kiezen die passen op uw scooter. Een windscherm beschermt u tegen weersomstandigheden zoals regen en wind, maar ook tegen insecten.
  • Hoezen beschermen u scooter wanneer u deze niet gebruikt tegen regen en vuiligheid. Hoezen zijn er in verschillende formaten passend bij uw scooter.

Contact

Heeft u interesse in de accessoires BTC die ScooterMotive aanbiedt? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u uiteraard ook doen wanneer u vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie over onze producten en diensten. Ook kunt u onze contactformulier invullen, en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Contactformulier

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Onderwerp *

Bericht *

Scooters van BTC

    Winkelmand